Vildkvinnans Väg är en skola och mötesplats för kvinnor som vill utforska och fördjupa relationen med sin vilda natur.

Nu bjuder vi in till en heldag i kvinnocirkel på Zoom lördag 25 mars kl. 10 – 17. Cirkeln ingår i en längre resa – Vildkvinnans Årshjul – som pågår från oktober 2022 – oktober 2023. Vi välkomnar fler kvinnor att vara med och uppleva Vildkvinnans magi. Så kom med och upptäck Vildkvinnan i den tidiga vårens tid!

Temat för heldagen är: Det vilda barnets tid.

Vi lyssnar inåt till det inre barnets magiska värld där allt är möjligt! Vi tar hennes hand och lär känna henne på nytt. Hon får dela sin visdom och visa oss vad vi behöver just nu för att uppleva mer liv, glädje och magi. Visste du till exempel att hon har vingar? Under dagen utforskar vi dem tillsammans.

Med inspiration av sagor, kraftsånger, trummor, dans, kreativt skapande och vårens magi tar vi oss närmare det vilda barnet inom oss. Dagen är upplagd som en resa in i dig själv, ner i jorden, hem till det vilda samt till kraften av gemenskapen i en kvinnocirkel – vår egen vargflock! Allt för att du skall stå stadig och fri som kvinna i din sanna natur.

Vår mytologiska vägvisare för dagen är sagan: “När barnen hade vingar”.

Varmt välkomna till en helande, kraftgivande och transformerande dag.

Stina & Camilla. Foto: Jannica Honey

KURSLEDARE

Stina Gray är en sagoberätterska och etnolog med rötter i Sverige och Nya Zeeland. Hon älskar att skapa förtrollande och hjärtevärmande upplevelser av sagor och myter för alla åldrar. Hennes sagoberättande tar inspiration från folksagor, mytologi, drömmar, platser, årstiderna, livsberättelser och hennes arbete här på Vildkvinnans Väg. Hon brinner för det muntliga berättandets läkande och återförvildande kraft.

Camilla Måne är en dedikerad kvinnocirkelledare, socionom och prästinna. Hon leder regelbundna cirklar kring årstiderna i naturen och samtalscirklar för både män och kvinnor samt ett ”Cirkel läger” varje sommar för alla åldrar och kön. Som Prästinna i Gudinnans tjänst jobbar hon med att stärka relationen till det heliga i naturen, att se vikten av initieringar genom livet och skapa ceremonier vid övergångar, samt att hedra kroppens tempelvisdom och bygga en stark bas av självkärlek.

Visa äldre kvinnor: Med på resan har vi alltid våra älskade Grandmothers som stöttar oss. Kloka kvinnor som stöttar och finns för gruppen.

Tillsammans reser vi land och rike runt med våra Vildkvinnans Väg kurser, månhyddor och kvinnocirklar. Vi har jobbat ihop i över 6 år. Med vårt arbete vill vi skapa utrymme för det vilda att ta plats i kvinnors liv igen och bidra till skapandet av en vildkvinnoflock. Vi verkar för att hämta hem och väcka urvisdomen och kraften i alla faser av kvinnligheten från ungmö till viskvinna. Tillsammans samverkar vi även musikaliskt och skriver egna kraftsånger för kvinnocirklar, ceremonier och för att hedra årstiderna, jorden och elementen.

INVESTERING OCH ANMÄLAN

Kurskostnaden är 750 kr.

Anmälan sker via mejl till sagoheim@gmail.com samt genom betalning av kursavgiften. Inbetalningen bekräftar din anmälan.

Boka din plats i god tid! Begränsat antal platser.

Zoom-länk och info skickas till dig en vecka innan cirkeln.

Vid avbokning 2 veckor före cirkeln återbetalas kursavgiften exklusive en administrationsavgift på 200kr. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg eller intyg av annan giltig orsak, eller om eventet skulle bli inställt.